Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 14 august 2024. A sosit medalia de bronz pe care o va primi gimnasta Ana Maria Bărbosu

Observator de bine, 14 august, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 14.08.2024 , 15:23

Observator de bine, știrile zilei de 14 august 2024

1) A sosit medalia de bronz pe care o va primi gimnasta Ana Maria Bărbosu. Ceremonia va avea loc vineri, la Casa Olimpică din Bucureşti.

2) Gigantul Nokian Tyres deschide o a doua fabrică de ultimă generaţie în România. Investiţia totală se ridică la aproape 100 de milioane de euro.

Vezi și

3) Un român de 20 de ani este noua senzaţie din lumea dansului. Valentin Chirică a colaborat pentru coregrafii cu artişti precum Madonna sau Beyonce.

4) Un copil de cinci ani din Constanţa a fost salvat în ultima clipă, după ce s-a urcat pe o fereastră aflată la etajul doi al unei clădiri. Băieţelul se afla în pericol de prăbuşire în momentul în care au ajuns la el pompierii.

5) Recalcularea pensiilor s-a încheiat, iar vineri vor fi trimise primele decizii. Peste 82% din beneficiari vor avea parte de majorări, unele chiar şi de 3.000 de lei.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 august 2024. A sosit medalia de bronz pe care o va primi gimnasta Ana Maria Bărbosu