Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 decembrie 2022. Reuşită istorică pentru cercetătorii americani

Observator de bine, 14 decembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 14.12.2022, 17:21

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 14 decembrie 2022

1) Loredana Toma a cucerit două medalii de aur pentru România la Mondialele de Haltere din Columbia. La una dintre probe, sportiva noastră a reuşit chiar să stabilească un nou record.

2) Românul Sebastian Stan este nominalizat la Globurile de Aur. Actorul i-a impresionat pe critici cu performanţa sa din serialul "Pam and Tommy", în care joacă rolul Lui Tommy Lee, fostul soţ al Pamelei Anderson.

3) Reuşită istorică pentru cercetătorii americani, care ar putea permite omenirii să renunţe la combustibilii fosili. Oamenii de ştiiţă au reuşit, în premieră, să producă mai multă energie din fuziunea nucleară decât energia folosită pentru a provoca reacţia.

4) Au fost avizate primele documentaţii ale investiţiei de 650 de milioane de euro din Oradea. Nokian Tyres va construi aici o fabrică de anvelope, care va crea 500 de locuri de muncă.

5) "Legea Bacşişului" a fost adoptată, atât spre bucuria patronilor de localuri, cât şi a angajaţilor. De la 1 ianuarie, clienţii vor putea selecta pe nota de plată ce procent din consumaţie lasă în plus, în funcţie de calitatea serviciilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 decembrie 2022. Reuşită istorică pentru cercetătorii americani