Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 decembrie 2023. Un bebeluș de 5 luni din Galați a fost salvat printr-o operație miraculoasă

Observator de bine, 14 decembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.12.2023, 15:25

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 decembrie 2023

1) Acord istoric la Dubai pentru renunţarea la combustibili fosili. Decizia a fost adoptată prin consens de ţările lumii, pentru prima dată în istoria conferinţelor ONU de luptă împotriva schimbărilor climatice.

2) Un bebeluș de 5 luni din Galați a fost salvat printr-o operație miraculoasă realizată de medicii de la Iași. O tumoare cerebrală de 3 centimetri i-a fost îndepărtată în totalitate.

3) Tricoul lui Messi din finala Cupei Mondiale 2022 s-ar putea vinde la licitaţie cu suma record de 10 milioane de dolari. Banii vor ajunge la un spital de copii din Barcelona.

4) După mai bine de 20 de ani, vom avea din nou curse directe spre Statele Unite. Compania aeriană HiSky a primit licenţa de a zbura peste ocean.

5) Veşti bune pentru românii care nu au apucat să îşi pună repartitoarele de căldură. Termenul limită a fost prelungit cu un an, iar persoanele vulnerabile vor primi un ajutor de 750 de lei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 decembrie 2023. Un bebeluș de 5 luni din Galați a fost salvat printr-o operație miraculoasă