Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 februarie 2023. Nicușor Dan dă asigurări că pasajul Doamna Ghica va fi deschis traficului din toamna acestui an

Observator de bine, 14 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu. 

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 14.02.2023, 09:38

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 februarie 2023

1) Ziua si miracolul in Turcia, în ciuda bilanțului catastrofal. Un bebeluș de doar doua luni a supraviețuit 130 de ore sub dărâmături. Le-a zâmbit larg salvatorilor care i-au oferit o nouă șansă la viață.

2) Vești bune pentru bucureșteni. Primarul Nicușor Dan dă asigurări ca pasajul Doamna Ghica va fi deschis traficului din toamna acestui an, dupa îndelungi amânări.

3) O fetiță cu origini în România, pictoriță de succes la doar 12 ani. Giulia Pintea și-a expus creațiile pe Coasta de Azur, iar acum a ajuns și la București.

4) Rihanna n-a oferit doar un super show la Superbowl, ci și o mare surpriză: a anunțat pe scenă că este din nou însărcinată.

5) Și uite o destinație de vis. Un afacerist din Bali a transformat un avion de pasageri în vilă de lux. E adevarat, prețul e cam piperat: 7.000 dolari pe noapte!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 februarie 2023. Nicușor Dan dă asigurări că pasajul Doamna Ghica va fi deschis traficului din toamna acestui an