Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 februarie 2024. O fetiţă de 8 ani din Vâlcea a primit a doua şansă la viaţă din partea mamei

Observator de bine, 14 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 14.02.2024, 20:54

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 februarie 2024

1) Iubim Ziua Iubirii. Un sondaj efectuat înainte de Valentine's Day arată că peste 70% dintre cuplurile din România spun că sărbătoresc această ocazie.

2) Românii care merg la munte au motive de bucurie. În unele staţiuni a nins ca în poveşti. La Păltiniş s-a depus un strat de zăpadă de 40 de centimetri.

3) O fetiţă de doar 8 ani din Râmnicu Vâlcea poate spune că s-a născut pentru a doua oară. Medicii de la Cluj Napoca au reuşit să îi transplanteze cu brio un rinichi de la mama sa.

4) Un olandez care-şi pierduse portofelul a rămas profund uimit de bunătatea unui român care l-a găsit şi i l-a înapoiat.

5) Mardi Gras, ziua în care nimeni nu doarme. Petrecerile se ţin lanţ în SUA, acolo unde zeci de mii de oameni au luat drumul oraşului New Orleans.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 februarie 2024. O fetiţă de 8 ani din Vâlcea a primit a doua şansă la viaţă din partea mamei