Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 februarie 2024. Vacanțe cu reduceri de până la 54% la Târgului de Turism Online

Observator de bine, 15 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.02.2024, 19:49

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 februarie 2024

1) Românii care vor să meargă în această vară pe litoralul autohton au la dispoziție oferte speciale în cadrul Târgului de Turism Online. Reducerile ajung şi la de 54%.

2) Biletele la teatru, vândute mai repede ca la un derby. Apetitul românilor pentru piesele de teatru şi cultură a crescut puternic, un semn bun chiar de Ziua Lecturii.

3) Catedrala Notre Dame revine la viață. Turnul clădirii a fost reconstruit după ce a fost distrus aproape în întregime de incendiul devastator din 2019.

4) O româncă face carieră într-o lume a bărbaţilor. Cosmina Munteanu este singura femeie-ofiţer de navă din Antarctica. Spune că motivaţia nu e doar salariul, care poate ajunge şi la 16.000 euro pentru un comandant.

5) Te Cunosc de Undeva, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, revine cu un nou sezon. Chiar de sâmbătă puteţi urmări noile ediţii, de la aceeaşi oră. 20! 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 februarie 2024. Vacanțe cu reduceri de până la 54% la Târgului de Turism Online