Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 iulie 2021. Mihaela Buzărnescu poate participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo

Observator de bine, 14 iulie 2021, prezentat de Francesca Simionescu.

Francesca Simionescu
de Francesca Simionescu

la 14.07.2021, 22:29

Francesca Simionescu
Francesca Simionescu

Observator de bine, știrile zilei de 14 iulie 2021

1) Veste excelentă venită cu o săptămână înainte de debutul Jocurilor Olimpice de la Tokyo. Mihaela Buzărnescu a fost acceptată pe lista sportivilor calificaţi şi se va putea lupta pentru o medalie.

2) După 16 luni de pandemie, Vrancea anunţă că a ajuns la incidenţă zero. În ultimele 14 zile, în judeţ nu s-a mai înregistrat niciun caz de infectare cu coronavirus.

3) Pasagerii care au la ei certificatul digital european scapă de cozile din aeroport. De pe 13 iulie, aceştia nu mai sunt obligaţi să treacă prin controlul DSP.

4) Statele Unite donează jumătate de milion de doze de vaccin Johnson & Johnson Republicii Moldova. Departamentul de stat American a transmis pe Twitter că este gata să ofere toată susţinerea pentru a învinge pandemia de coronavirus.

5) Pasajul pietonal de la Gara din Constanţa are de acum un aspect spectaculos. Mai mulţi tineri au organizat special pentru turişti galerii de artă şi expoziţii de fotografie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 iulie 2021. Mihaela Buzărnescu poate participa la Jocurile Olimpice de la Tokyo