Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 iulie 2023. Inflaţia și indicele ROBOR sunt în scădere

Observator de bine, 14 iulie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.07.2023, 15:00

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 iulie 2023

1) Inflaţia este în scădere în România, spun oficialii Băncii Naţionale. Rata anuală a scăzut uşor în luna iunie, la 10,3 la sută, de la 10,64 la sută în mai.

2) Şi indicele ROBOR cunoaşte o scădere. Datele BNR arată că indicele la trei luni a coborât la 6,46 la sută pe an, cea mai mică valoare din ultimele douăsprezece luni.

3) A pariat pe o idee şi a dat lovitura. O româncă din Australia a reuşit performanţa de a face o afacere de milioane după ce s-a inspirat chiar de pe plaiurile mioritice. Corina a mizat pe produsele de îngrijire a pielii pentru mame și bebeluși. 

4) Există o speranţă că se termină coşmarul traficului de pe Valea Prahovei. Compania de Drumuri a avizat traseul final al autostrăzii Ploieşti-Braşov şi după ce vom avea proiectul tehnic, drumul va fi scos la licitaţie pentru execuţie.

5) Elon Musk, CEO-ul Tesla şi SpaceX şi proprietarul Twitter, a anunţat miercuri debutul unei noi companii de inteligenţă artificială, xAI, cu scopul de ”a înţelege adevărata natură a universului”.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 iulie 2023. Inflaţia și indicele ROBOR sunt în scădere