Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 iunie 2023. 13 copii cu malformaţii sunt operaţi pe cord, la Bucureşti

Observator de bine, 14 iunie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.06.2023, 09:56

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 iunie 2023

1) O companie privată anunţă cea mare descoperire de țiței și gaze din ultimele decenii, în sudul României. Investiţia în campania de foraj şi explorare se ridică la aproximativ 20 de milioane de euro.

2) Inflaţia anuală a scăzut şi este tot mai aproape de estimările optimiste ale economiştilor. Datele Institutlui Naţional de Statistică arată că valoarea pe luna mai este de sub 11%.

3) Un român stabilit în Italia este supranumit Îngerul mării, după ce a salvat mai mulţi oameni de la înec. Ultima sa intervenţie a fost în weeeknd, când a scos din apă un adolescent.

4) 13 copii cu malformaţii sunt operaţi pe cord în aceste zile, la Bucureşti. Medicii români şi britanici şi-au unit eforturile şi fac intervenţiile gratuit.

5) O ultimă melodie Beatles este pe cale să fie lansată. Totul a fost posibil datorită Inteligenţei Artificiale, care a reuşit să extragă vocea lui John Lenon de pe o casetă veche.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 iunie 2023. 13 copii cu malformaţii sunt operaţi pe cord, la Bucureşti