Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 iunie 2024. Camil Tiron cântă la 10 instrumente diferite şi a compus deja peste 50 de lucrări

Observator de bine, 14 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.06.2024 , 17:21

Observator de bine, știrile zilei de 14 iunie 2024

1) Momente emoţionante în timpul celui de-al doilea concert Coldplay în România. Artiştii au adus alături de ei pe scenă un supravieţuitor al incendiului din Colectiv, iar Chris Martin a spus că este cel mai bun public de care a avut parte.

2) O mie de produse româneşti vor avea adaos comercial plafonat. Pe listă se vor regăsi alimente care sunt făcute cu ingrediente de la noi din țară și care sunt procesate la noi.

Vezi și

3) Astăzi a început oficial programul CFR "Trenurile Soarelui". Toate regiunile ţării vor fi conectate direct cu staţiunile de pe litoral, până pe cel puţin 8 septembrie.

4) Cel mai dulce festival are loc în aceste zile la Sala Palatului. Este vorba de un eveniment dedicat ciocolatei, la care vor fi prezentate cele mai la modă deserturi.

5) Un copil român de 13 ani uimeşte lumea muzicală. Camil Tiron cântă la 10 instrumente diferite şi a compus deja peste 50 de lucrări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ați avut probleme cu asigurarea locuinței când ați cerut despăgubiri după un incident?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 iunie 2024. Camil Tiron cântă la 10 instrumente diferite şi a compus deja peste 50 de lucrări