Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 14 mai 2024. Simona Halep a primit un nou wild card, pentru turneul de la Maroc

Observator de bine, 14 mai, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 14.05.2024 , 16:58

Observator de bine, știrile zilei de 14 mai 2024

1) Marea finală Europa League va fi arbitrată de un român. Istvan Kovacs este la a doua mare peformanţă din carieră, după ce în 2022 a fost la centru în ultimul act din Conference League.

2) Marele câştigător al premiului Loto 6/49 şi-a ridicat banii: peste 700.000 de euro. Este vorba de un bărbat de 80 de ani din Capitală, care spune că a jucat aceleaşi numere toată viaţa.

Vezi și

3) Florin Piersic a transmis primul mesaj de la internare, chiar de pe patul de spital. Marele actor spune că este bine şi le-a mulţumit doctorilor "minunaţi" care au avut grijă de el.

4) Simona Halep a primit un nou wild card, pentru turneul de la Maroc. În cazul unei performanţe bune, românca are şanse să meargă la Jocurile Olimpice de la Paris.

5) Semnale bune cu mai puţin de o lună înainte de alegeri. România este pe primul loc în Uniunea Europeană la intenţiile de vot pentru europarlamentarele de pe 9 iunie.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 mai 2024. Simona Halep a primit un nou wild card, pentru turneul de la Maroc