Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 noiembrie 2022. Maşinile "verzi" încep să fie tot mai populare în rândul românilor

Observator de bine, 14 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.11.2022, 15:14

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 14 noiembrie

1) Maşinile "verzi" încep să fie tot mai populare în rândul românilor. În ultimele 10 luni, peste 20% dintre autoturismele cumpărate la noi sunt electrice sau hibrid.

2) Concert extraordinar susţinut la Cluj de unul dintre cele mai îndrăgite cupluri muzicale, Al Bano şi Romina Power. Spectacolul vine la aproape 50 de ani de la momentul în care au scos pe piaţă primul lor album împreună.

3) Târgul de Crăciun din Capitală va fi deschis din 20 noiembrie, în Piaţa Constituţiei. Printre atracţiile ediţiei din acest an se numără concertele live, Căsuţa lui Moş Crăciun şi roata panoramică.

4) Gest excepţional făcut de Kate Winslet pentru o mamă din Scoţia. Actriţa i-a plătit factura la energie de 19.500 de euro, cât reprezintă costul de funcţionare al aparatului care îi ţine fiica în viaţă.

5) Papa Francisc a găzduit un prânz pentru persoanele sărace şi fără adăpost. Liderul de la Vatican a stat alături de cei 1.300 de invitaţi şi a ţinut un discurs emoţionant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 noiembrie 2022. Maşinile "verzi" încep să fie tot mai populare în rândul românilor