Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 noiembrie 2023. Studenţii români au devenit campioni mondiali la Robotică

Observator de bine, 14 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.11.2023, 10:22

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 noiembrie 2023

1) Studenţii români au devenit campioni mondiali la Robotică. Tinerii de la Universitatea din Oradea au terminat pe primul loc în cadrul unei competiţii care s-a desfăşurat la Bucureşti.

2) Rata anuală a inflaţiei a scăzut din nou, la 8% în luna octombrie. Experţii BNR vin cu veşti încurajatoare şi spun că până la sfârşitul anului se va apropia chiar de 7%.

3) O fetiţă din Suceava a fost salvată de un medic, după ce s-a înecat cu un cartof. Micuţa se afla la restaurant cu familia când s-a produs incidentul, iar din fericire eroul ei se afla în preajmă si i-a acordat primul ajutor.

4) Românii ar putea scăpa de sobele vechi pe banii statului. Un nou program prevede ca acestea să fie înlocuite cu unele care sunt de patru ori mai eficiente energetic.

5) Kenyenii au primit o zi liberă pentru a planta 100 de milioane de copaci. Iniţiativa este menită să contribuie la combaterea schimbărilor climatice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 noiembrie 2023. Studenţii români au devenit campioni mondiali la Robotică