Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 octombrie 2022. Doi tineri olimpici din Suceava sunt ghizi pentru colegii lor în tainele roboticii

Observator de bine, 14 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 14.10.2022, 15:47

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 14 octombrie

1) Reușită uriaşă pentru un cercetător român de la Stanford. Sergiu Paşca a condus un experiment prin care neuroni umani au fost transplantaţi cu succes în creierele şoarecilor de laborator.

2) România a început să furnizeze energie electrică în Republica Moldova. Ajutorul vine după ce Ucraina a oprit exporturile de electricitate din cauza bombardamentelor rusești.

3) Doi tineri olimpici din Suceava sunt ghizi pentru colegii lor în tainele roboticii. Aceştia au devenit promotorii unui club de inventică înființat la liceu şi își propun să insufle și altor elevi dragostea pentru noile tehnologii.

4) Peste două săptămâni vom avea o eclipsă parţială de soare, vizibilă şi din România. La București, spectaculosul fenomen va începe pe 25 octombrie la prânz şi va dura aproximativ două ore.

5) Queen a lansat un cântec inedit cu Freddie Mercury, care ar fi trebuit să apară în 1989. Melodia se numeşte "Face it Alone" şi este prezentată de membrii trupei drept o "bijuterie".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 octombrie 2022. Doi tineri olimpici din Suceava sunt ghizi pentru colegii lor în tainele roboticii