Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 14 octombrie 2024. Comisia Europeană a lansat iniţiativa WiFi FOR EU, care propune ca internetul să fie gratuit în toate spaţiile publice

Observator de bine, 14 octombrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 14.10.2024 , 16:09

Observator de bine, știrile zilei de 14 octombrie 2024

1) Internet gratuit peste tot în Europa. Comisia Europeană a lansat iniţiativa WiFi FOR EU, care propune ca internetul să fie gratuit în toate spaţiile publice.

2) Creştinii o cinstesc astăzi pe Sfânta Cuvioasă Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, iar zeci de mii de oameni încă aşteaptă la coadă, la această oră, pentru a atinge racla cu sfintele moaşte.

Vezi și

3) Spectacol cosmic pe cer aseară! O cometă la fel de strălucitoare ca planeta Jupiter a putut fi observată cu ochiul liber de către oamenii aflaţi pe litoralul românesc.

4) Dovlecii sunt vedetele sezonului de toamnă. În Bistriţa şi în Mureş bostanii au fost celebraţi cum se cuvine, cu un festival dedicat lor.

5) După ciocolata care a cucerit internetul, bucătarii şi cofetarii pregătesc deserturi care mai de care, tot în stil Dubai. Noile vedete sunt clătitele şi chiar tortul Dubai.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 octombrie 2024. Comisia Europeană a lansat iniţiativa WiFi FOR EU, care propune ca internetul să fie gratuit în toate spaţiile publice