Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 septembrie 2021. Ţinutul Buzăului, pe cale să devină Geoparc Internaţional Unesco

Observator de bine, 14 septembrie 2021, prezentat de Mihaela Călin.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 14.09.2021, 18:01

Mihaela Călin
Mihaela Călin

Observator de bine, știrile zilei de 14 septembrie 2021

1) Festivalul "Enescu" aduce la Bucureşti cele mai mari nume ale muzicii clasice. Marţi, pe scena de la Sala Palatului va urca Joyce DiDonato, considerată cea mai talentată solistă a generaţiei sale.

2) Ţinutul Buzăului este pe cale să devină Geoparc Internaţional Unesco. Procesul a intrat în ultima etapă, iar doi experţi internaţionali urmează să evalueze zona şi să ia o decizie.

3) Înotătorul David Popovici a anunţat că vrea să rămână în România şi să îşi continue studiile la noi în ţară. Sportivul de 16 ani a avut mai multe oferte de la Universităţi din Statele Unite, după rezultatele obţinute la Jocurile Olimpice de la Tokyo.

4) Cea mai mare roată de observaţie din lume este aproape gata şi va fi inaugurată luna viitoare. "Ochiul Dubaiului" are 250 de metri înălţime, iar o rotaţie completă durează 38 de minute.

5) Pele s-a recuperat după ce a fost operat pentru o tumoră şi ar putea fi externat în zilele următoare. Fiica legendarului fotbalist a publicat o poză cu el pe Instagram, în care apare zâmbitor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 septembrie 2021. Ţinutul Buzăului, pe cale să devină Geoparc Internaţional Unesco