Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 14 septembrie 2023. Preşedinta Comisiei Europene transmite un mesaj puternic pentru aderarea României şi Bulgariei la Schengen

Observator de bine, 14 septembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 14.09.2023, 15:22

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 14 septembrie 2023

1) Preşedinta Comisiei Europene transmite un mesaj puternic pentru aderarea României şi Bulgariei la Schengen. Ursula von der Leyen a declarat că ambele ţări trebuie primite "fără nicio întârziere".

2) Rezultate extraordinare pentru un vaccin terapeutic împotriva cancerului pulmonar. Compania franceză care l-a dezvoltat spune că tratamentul este de aproape două ori mai eficient decăt chimioterapia.

3) După zeci de ani de studii, cercetătorii din Buzău au venit şi în România cu roşia... neagră. Specialiştii spun că noul soi, numit Kumato, este mult mai sănătos şi mai aromat.

4) Un posibil semn de viață a fost descoperit pe o planetă îndepărtată, de telescopul James Webb. Astronomii spun că informaţia nu este încă 100% sigură, însă primele date i-au lăsat muţi de uimire.

5) Un băiat de 12 ani din Florida a devenit erou, după ce a salvat un bărbat de la înec. Copilul l-a scos la suprafaţă şi apoi i-a aplicat tehnici de resuscitare învăţate dintr-un serial.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 14 septembrie 2023. Preşedinta Comisiei Europene transmite un mesaj puternic pentru aderarea României şi Bulgariei la Schengen