Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 aprilie 2024. România a ajuns pe locul 3 în topul producătorilor de petrol din Uniunea Europeană

Observator de bine, 15 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 15.04.2024, 17:18

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 aprilie 2024

1) Calificare uluitoare pentru România la tuneul final de tenis Billie Jean King. Tricolorele au revenit de la zero la doi şi au eliminat dramatic Ucraina în meciul decisiv.

2) O clădire-simbol a Capitalei intră în renovare. Astăzi au început lucrările la Hanul Solacolu, monumentul istoric vechi de mai bine de 150 de ani.

3) România a ajuns pe locul 3 în topul producătorilor de petrol din Uniunea Europeană. Datele publicate de Eurostat arată că doar Italia şi Danemarca sunt în faţa noastră, la mica distanţă.

4) Robert de Niro îşi deschide un hotel de lux pe litoralul Mării Negre. Legendarul actor vrea să îl construiască în Bulgaria, la 100 de kilometri de Vama Veche.

5) Un român i-a cucerit pe francezii de la casa de modă Dior. Mircea Cantor a reinterpretat faimosul model Lady Dior cu motive româneşti, iar produsele s-au vândut aproape instant.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 aprilie 2024. România a ajuns pe locul 3 în topul producătorilor de petrol din Uniunea Europeană