Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 august 2023. Un bărbat din Liverpool a făcut afacerea vieţii sale, după ce a cumpărat o vază cu doar 8 lire sterline

Observator de bine, 15 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.08.2023, 13:43

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 august 2023

1) România s-a clasat pe primul loc pe naţiuni la Olimpiada Internaţională de Geografie. Elevii noştri au obţinut trei medalii de aur şi una de argint.

2) O nouă delicatesă românească a devenit marcă înregistrată la nivel internaţional. Vorbim despre ciorba de păstrăv afumat cu hribi și legume, care îşi are originile în localitatea bucovineană Ciocăneşti.

3) Experienţă unică pentru pentru 600 de turişti din Constanţa. În premieră absolută, Corul Madrigal a susţinut un concert la malul mării, chiar la răsăritul soarelui.

4) Spectacol de lumini pe cer în toată ţara, cu ocazia Perseideleor. La Observatoarele Astronomice s-au format cozi, iar cei mai norocoşi au văzut chiar şi o sută de meteori pe oră.

5) Un bărbat din Liverpool a făcut afacerea vieţii sale, după ce a cumpărat o vază cu doar 8 lire sterline. La scurt timp după achiziţie, un expert în antichităţi i-a evaluat obiectul decorativ la 10.000 de lire sterline.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 august 2023. Un bărbat din Liverpool a făcut afacerea vieţii sale, după ce a cumpărat o vază cu doar 8 lire sterline