Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 decembrie 2021. Lecţie de viaţă oferită de un elev de clasa a V-a din Oradea

Observator de bine, 15 decembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 15.12.2021, 20:48

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 15 decembrie

1) Lecţie de viaţă oferită de un elev de clasa a V-a din Oradea. Băiatul s-a apucat să strângă cărţi vechi de la localnici, pentru a le oferi copiilor nevoiaşi.

2) O pastilă anti-COVID dezvoltată de Pfizer are o eficiență de 90%, inclusiv în cazul Omicron. Medicamentul a fost testat pe 2.200 de pacienţi infectaţi cu coronavirus şi nicio persoană nu a pierdut lupta cu boala.

3) Muzeul Astra din Sibiu a obținut distincția "Tripadsvisor Travelers Choice Award 2021". Premiul a fost acordat pe baza recenzillor lăsate de turişti pe cea mai cunoscută platformă online de călătorii.

4) Sonda Parker a devenit prima navă spaţială care a pătruns în atmosfera solară. NASA a calificat această reuşită drept "un salt gitantic pentru ştiinţa despre Soare".

5) Franţa pregăteşte o premieră spectaculoasă pentru Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris. Ceremonia de deschidere va avea loc pe râul Sena, iar sportivii vor fi aduşi cu barca.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 decembrie 2021. Lecţie de viaţă oferită de un elev de clasa a V-a din Oradea