Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 decembrie 2023. Uniunea Europeană a anunţat că deschide negocierile de aderare cu Republica Moldova

Observator de bine, 15 decembrie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.12.2023, 17:48

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 decembrie 2023

1) Uniunea Europeană a anunţat că deschide negocierile de aderare cu Republica Moldova. Preşedinta Maia Sandu spune că de acum urmează o nouă pagină în istoria ţării.

2) Expediţie inedită a unui fotograf român în apropiere de Polul Nord. Rareş Beşliu a surprins imagini unice cu singurul loc din lume unde există o închisoare care îi protejează pe urşii polari.

3) Compania finlandeză Nokian Tyres spune că va continua să facă angajări la fabrica din Bihor. Pentru anul 2024, sunt disponibile aproximativ 350 de posturi.

4) În Bucureşti a fost construită o stație modernă de epurare a apelor reziduale. Lucrările de la Glina au început pe vremea comunismului şi au fost finalizate acum.

5) O familie care locuieşte în apropiere de New York a dus pregătirile de Crăciun la un alt nivel. Timothy și Grace şi-au decorat casa şi curtea cu 720.000 de beculeţe colorate, un record absolut.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 decembrie 2023. Uniunea Europeană a anunţat că deschide negocierile de aderare cu Republica Moldova