Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 ianuarie 2024. Cluj-Napoca este pe locul 10 în topul oraşelor cu cea mai bună calitate a vieţii din Europa

Observator de bine, 15 ianuarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.01.2024, 17:10

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 ianuarie 2024

1) Cluj-Napoca este pe locul 10 în topul oraşelor cu cea mai bună calitate a vieţii din Europa. Singurul reprezentant al României s-a întrecut cu metropole vestite pentru eleganţa şi luxul lor: Geneva, Copenhaga şi Zurich.

2) Poveste impresionantă în Suceava, unde un bărbat şi-a recuperat borseta cu 4.000 de euro pe care a pierdut-o în tren. Un agent de la Poliţia Transporturi este cel care a găsit-o în vagon şi l-a căutat pentru a-i returna banii.

3) Maraton al resuscitării organizat într-un mall din Cluj. Sute de oameni au mers să înveţe de la specialişti cum trebuie acordat primul ajutor.

4) De abia transferat la Tottenham pentru o sumă record, Radu Drăguşin a şi debutat. Fundaşul de 30 de milioane de euro a intrat pe finalul meciului cu Manchester United şi a jucat fără greşeală.

5) Imagini impresionante surprinse în statul american Vermont. Fără să stea pe gânduri, un poliţist a sărit într-un lac îngheţat pentru a salva o fetiţă de 8 ani de la înec.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 ianuarie 2024. Cluj-Napoca este pe locul 10 în topul oraşelor cu cea mai bună calitate a vieţii din Europa