Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 mai 2023. România a ajuns al șaselea producator de vin la nivel european și are tot mai multă deschidere la export

Observator de bine, 15 mai 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.05.2023, 17:01

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 mai 2023

1) A fost un weekend plin pentru iubitorii de artă si cultură din Capitală și nu numai. Noaptea muzeelor a atras mii de români dornici să înfrunte cozile interminabile pentru o scurtă, dar cuprinzatoare lecție de istorie, artă ori tehnică.

2) Cine se trezește de dimineață…aleargă cu spor la semimaraton. Asta și-au spus mii de sportivi de toate varstele care au alergat la Semimaratonul București 2023. Un etiopian a fost, însă, marele câștigator după ce a batut recordul anterior de timp.

3) România a ajuns al șaselea producător de vin la nivel european și are tot mai multă deschidere la export. Nestemata vinurilor românești provine din zona Vrancea si costă 1.000 lei per sticlă.

4) Cea mai mare poiană de narcise din Europa se afla la Brașov. Dumbrava Vadului, aflată la doar 65 de kilometri departare de orașul de la poalele Tâmpei atrage tot mai mulți turiști.

5) Și ce zici de o cină in stratosferă? O companie franceză este pregătită să le ofere clienţilor o experienţă unică. Zephalto va construi un "restaurant" spaţial, adică o capsulă presurizată ataşată la un balon stratosferic.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 mai 2023. România a ajuns al șaselea producator de vin la nivel european și are tot mai multă deschidere la export