Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 15 mai 2024. Salariul mediu net a urcat la peste 5.000 de lei în România. Faţă de luna martie a anului trecut, creşterea este de aproape 14%

Observator de bine, 15 mai, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 15.05.2024 , 17:06

Observator de bine, știrile zilei de 15 mai 2024

1) 19 de elevi din Piatra Neamţ au obţinut aurul la un concurs important din America. Adolescenţii au proiectat nave spaţiale pe care zeci de persoane pot supravieţui, independent de planetă.

2) Salariul mediu net a urcat la peste 5.000 de lei în România. Faţă de luna martie a anului trecut, creşterea este de aproape 14%.

Vezi și

3) Evoluţia stării de sănătate a lui Florin Piersic este favorabilă. Medicii spun că marele actor a început procedurile de kinetoterapie şi recuperare, după operaţie.

4) Veşti bune anunţate de experţii de la Bruxelles. Zona euro a început relansarea economică, după şase trimestre consecutive de stagnare sau recesiune.

5) Un medic australian şi-a administrat propriul tratament pentru cancer cerebral, iar rezultatele sunt remarcabile. Boala, care este considerată incurabilă, nu a recidivat în ultimul an.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 mai 2024. Salariul mediu net a urcat la peste 5.000 de lei în România. Faţă de luna martie a anului trecut, creşterea este de aproape 14%