Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 15 martie 2023. Centrul de Transfuzii Bucureşti are de-acum prima maşină de transport sânge din România

Observator de bine, 15 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.03.2023, 14:49

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 15 martie 2023

1) Medalie de aur pentru România la Campionatul European de Lupte pentru sportivii sub 23 de ani. Mihai Denis a câştigat finala mare a categoriei de 55 de kilograme, după ce l-a învins pe reprezentantul Armeniei.

2) Un sat din România este cea mai atractivă destinație rurală din lume. Răşinari, aflat în judeţul Sibiu, a fost premiat în cadrul unei ceremonii care a avut loc în Arabia Saudită.

3) Centrul de Transfuzii Bucureşti are de-acum prima maşină de transport sânge din România, cumpărată cu bani din donaţii. Pregătită pentru drumuri lungi, autospeciala va putea ajunge în toate colţurile ţării, la pacienţii care au nevoie.

4) Pentru al patrulea an la rând, Oradea îşi întâmpină turiştii cu o mulţime de beneficii. Cei care aleg să stea două nopţi în oraş pot vizita toate muzeele și se pot plimba cu mijloacele de transport în comun gratuit.

5) Brian May a fost înnobilat de regele Charles al III-lea cu titlul de cavaler. Legendarul chitarist al trupei Queen a primit onoarea pentru serviciile sale în muzică şi acţiunile caritabile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 martie 2023. Centrul de Transfuzii Bucureşti are de-acum prima maşină de transport sânge din România