Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 15 octombrie 2024. Formaţia Thirthy Seconds to Mars cântă la Bucureşti pe 25 octombrie

Observator de bine, 15 octombrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 15.10.2024 , 16:02

Observator de bine, știrile zilei de 15 octombrie 2024

1) La anul şi la multe libere! Bugetarii vor avea două zile de vacanţă în plus în 2025 şi vor începe anul cu o vacanţă prelungită.

2) Primul tren chinezesc adus în România a avut deja primele probe în gara Predeal. Rama ar urma să atingă viteza de 160 de kilometri pe oră și este pregătită să circule pe ruta Brașov - București - Constanța.

Vezi și

3) Românii, din ce în ce mai atraşi de destinaţiile neexplorate. Uzbekistan, Iordania şi Polinezia Franceză sunt unele dintre cele mai cerute pachete de către românii care îşi fac planuri pentru sărbători.

4) Încă o trupă celebră concertează la Bucureşti. Formaţia Thirthy Seconds to Mars, a cărui solist este câştigătorul de Oscar - Jared Leto - cântă la Bucureşti pe 25 octombrie.

5) Salina Turda este atracţia momentului pe internet - aproape 50 de milioane de oameni din toată lumea au văzut o filmare făcută în oraşul subteran de youtuberul Mister Beast.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 15 octombrie 2024. Formaţia Thirthy Seconds to Mars cântă la Bucureşti pe 25 octombrie