Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 august 2021. Medalii de aur pentru România la Campionatele Mondiale din Bulgaria

Observator de bine, 16 august 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 16.08.2021, 20:49

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 16 august 2021

1) România a obţinut două medalii de aur la Campionatele Mondiale de canotaj juniori din Bulgaria. Echipajul feminin a terminat pe primul loc cursa de patru rame, în timp ce echipajul masculin a câştigat competiţia de dublu.

2) O biserică de lângă Atena a fost ocolită ca prin minune de incendiile care au devastat ţara în ultimele săptămâni. Preotul a povestit că, atunci când flăcările s-au apropiat de lăcaş, vântul şi-a schimbat dintr-o dată direcţia şi le-a îndepărtat.

3) Cronco, cioara vorbitoare din Târgu-Jiu, a fost găsită după o săptămână de căutări. Persoana care a returnat pasărea a refuzat categoric recompensa de 3.000 oferită de proprietari.

4) Cinci cetățeni bulgari au fost salvați din Dunăre de polițiștii de frontieră doljeni. Aceştia au fost la un pas să se înece după ce barca în care se aflau s-a răsturnat.

5) O pisică i-a salvat viaţa unei britanice în vârstă de 83 de ani, care căzuse într-o prăpastie de 21 de metri. Martorii au povestit că felina a mieunat încontinuu lângă locul în care se afla victima, iar acest lucru i-a ajutat pe poliţişti să se ghideze şi să o găsească rapid.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 august 2021. Medalii de aur pentru România la Campionatele Mondiale din Bulgaria