Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 august 2023. Un poliţist din Botoşani, aflat în timpul liber, a venit în ajutorul unei fetiţe care se pierduse de mama ei

Observator de bine, 16 august 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.08.2023, 14:54

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 16 august 2023

1) România ajută din nou Franţa, în lupta cu incendiile. 20 de pompieri şi o autospecială au ajuns în Corsica pentru a interveni de urgenţă.

2) Autorităţile americane au aprobat un tratament nou împotriva cancerului de sânge. Decizia a fost luată după ce 60% din pacienţii care au testat medicamentul s-au vindecat sau au înregistrat progrese semnificative.

3) Un poliţist din Botoşani, aflat în timpul liber, a venit în ajutorul unei fetiţe care se pierduse de mama ei. Micuţa l-a oprit pe stradă pentru a-i spune că s-a rătăcit, iar agentul şi-a anunţat colegii, care au reuşit să o găsească pe femeie.

4) Patru supermodele care au dominat industria modellingului în anii '90 s-au reunit pentru o şedinţă foto specială. Naomi Campbell, Linda Evanghelista, Cindy Crawford şi Christy Turlington au împărţit prima pagină a revistei Vogue.

5) Turiştii de pe insula Capri au avut parte de o vacanţă pe care nu o vor uita toată viaţa. Jennifer Lopez a luat masa la un restaurant din zonă, iar la final le-a oferit admiratorilor un recital surpriză.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 august 2023. Un poliţist din Botoşani, aflat în timpul liber, a venit în ajutorul unei fetiţe care se pierduse de mama ei