Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 16 august 2024. Medaliaţii României şi-au primit cadourile de la Ion Ţiriac

Observator de bine, 16 august, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 16.08.2024 , 18:38

Observator de bine, știrile zilei de 16 august 2024

1) Rezultat mare pentru lotul României la Olimpiada Internaţională "Ştiinţele Pământului". Elevii noştri au obţinut patru medalii: una de aur, una de argint şi două de bronz.

2) Medaliaţii României şi-au primit cadourile de la Ion Ţiriac. 22 de autoturisme electrice au fost oferite sportivilor care au reuşit să ajungă pe podium la Jocurile Olimpice.

Articolul continuă după reclamă

3) Toyota ar putea fi primul mare producător auto care să renunţe la maşinile pe benzină. Compania va investi zeci de miliarde de euro pentru ca autoturismele produse să fie hibride.

4) Un fermier indian s-a îmbogăţit peste noapte. Bărbatul a găsit îngropat un diamant estimat la 80.000 de dolari, iar acum vrea să folosească mica avere pentru a cumpăra o locuinţă familiei.

5) Primăria Veneţiei angajează gondolieri. Cerinţele necesare pentru un astfel de job de vis sunt simple: candidaţii trebuie să aiba 18 ani, studii liceale şi să ştie să înoate.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 august 2024. Medaliaţii României şi-au primit cadourile de la Ion Ţiriac