Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 februarie 2023. Începând de anul viitor, românii vor avea încă două zile libere

Observator de bine, 16 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.02.2023, 14:36

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 16 februarie 2023

1) Începând de anul viitor, românii vor avea încă două zile libere. Este vorba despre 6 şi 7 ianuarie, care au fost declarate sărbători legale.

2) La 19 ani, un tânăr din Arad şi-a transformat pasiunea într-o adevărată afacere. În ferma sa creşte sute de exemplare de păsări exotice, pentru care primeşte comenzi din toate colţurile lumii.

3) Caz emoţionant la spitalul din Iaşi. O mamă din Ucraina şi-a donat un rinichi pentru a-şi salva fiica, iar operaţia a decurs fără incidente.

4) Orice viață contează, iar salvatorii știu asta cel mai bine. Pompierii din Cluj au intervenit cu succes pentru a salva un căţel, care rămăsese blocat în apele îngheţate ale unui lac.

5) În premieră pentru România, ţara noastră va organiza patru etape ale Cupei Mondiale de sărituri cu schiurile. 100 de sportivi vor lua parte la competiţii, iar unele probe se vor desăfşura în nocturnă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 februarie 2023. Începând de anul viitor, românii vor avea încă două zile libere