Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 februarie 2024. Cazinoul de la Constanţa se pregăteşte de marea inaugurare

Observator de bine, 16 februarie 2024, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.02.2024, 17:57

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 16 februarie 2024

1) Perla litoralului străluceşte din nou. Cazinoul de la Constanţa se pregăteşte de marea inaugurare! Lucrările au intrat pe ultima sută de metri, iar redeschiderea va avea loc în iulie.

2) Emoţie şi magie la Paris. Turla refăcută a catedralei Notre Dame a fost dezvelită, la cinci ani după incendiul care a distrus monumentul istoric.

3) Cel mai nou complex din stațiunea balneară Ocna Mureș a avut anul trecut - în doar şapte luni de la deschidere - aproximativ 250 de mii de turişti. Un succes extraordinar, spun localnicii.

4) Cea de-a 74-a ediţie a Festivalului de Film de la Berlin a început aseară cu o premieră. Pelicula "Small Things Like These", cu Cillian Murphy, a dat startul evenimentului.

5) 8 echipe de artişti s-au aliniat la start şi vor fi trecuţi prin tot felul de emoţii de-a lungul unui sezon cu energie. Te cunosc de undeva reîncepe mâine la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 februarie 2024. Cazinoul de la Constanţa se pregăteşte de marea inaugurare