Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 ianuarie 2023. Premieră la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad

Observator de bine, 16 ianuarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.01.2023, 18:10

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 16 ianuarie 2023

1) Premieră la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad. Un pacient de 57 de ani, cu o formă avansată de cancer pulmonar, a fost supus unei intervenţii moderne bazată pe crioterapie.

2) Veste bună pentru bugetari: aceştia vor putea merge în concediu şi în 2023 cu bani de la stat. Tichetele oferite au aceeaşi valoare ca şi anul trecut, adică 1.450 de lei.

3) Timişoara a fost inclus de jurnaliştii de la The Independent în topul destinaţiilor ideale de city-break. Britanicii reamintesc faptul că oraşul a fost ales în acest an Capitală Europeană a Culturii.

4) Tinereţea fără bătrâneţe nu mai este un basm. Savanţii americani au reuşit să inverseze procesul de îmbătrânire la şoareci şi plănuiesc să testeze noua tehnologie şi în cazul oamenilor.

5) Premiul cel mare la loteria Statelor Unite a fost câştigat. Un locuitor din statul american Maine a pus mâna pe aproape 1 miliard şi jumătate de dolari.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 ianuarie 2023. Premieră la Spitalului Clinic Județean de Urgență Arad