Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 16 mai 2024. Răzvan Lucescu este aproape de un nou titlu de campion în Grecia

Observator de bine, 16 mai, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 16.05.2024 , 18:41

Observator de bine, știrile zilei de 16 mai 2024

1) Municipiul Iaşi devine din weekend Capitala Creativităţii Europene. Turiştii vor fi întâmpinaţi cu covor roşu, ca la Hollywood, iar pe parcursul a două săptămâni se vor bucura de show-uri de modă şi de teatru.

2) Corvinul Hunedoara scrie din nou istorie în fotbalul românesc. Legendara echipă din liga a doua a cucerit Cupa României şi va juca în Europa League.

Vezi și

3) Delfinariul din Constanţa şi-a redeschis uşile după o pauză de două luni. Aici îl veţi putea admira în premieră pe noul locatar Baby, puiul de delfin născut la început de primăvară.

4) Un tânăr cu origini româneşti a fost premiat de preşedintele Italiei. Adolescentul de 15 ani a devenit erou după ce a salvat o femeie ameninţată de fostul iubit.

5) Răzvan Lucescu este aproape de un nou titlu de campion în Grecia. Echipa Românului are meciul decisiv duminică, de la ora 20, exclusiv în AntenaPLAY.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Aţi testat vreodată vacanţele tip retreat?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 mai 2024. Răzvan Lucescu este aproape de un nou titlu de campion în Grecia