Antena Meniu Search
x
LIVE

Video Observator de bine, 16 martie 2023. România este vicecampioană europeană la șah pentru seniori

Observator de bine, 16 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

De Ioana Scărlătescu la 16.03.2023, 15:31
Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 16 martie 2023

1) România este vicecampioană europeană la șah pentru seniori. Marele maestru Kirill Şevcenko, care a ales să joace sub steagul ţării noastre, a obţinut medalia de argint la competiţia din Serbia.

2) Conacele boierești vechi vor fi transformate în destinații turistice impresionante. Locuințele fortificate din Gorj, încă necunoscute vizitatorilor, intră într-un proces de restaurare pentru a-şi recăpăta strălucirea de odinioară.

3) Veste bună pentru fanii muzicii latino. Starul spaniol Enrique Iglesias şi-a anunţat prezenţa la festivalul IntenCity, care va avea loc la vară în Craiova.

4) Mai multe universităţi din Timişoara oferă meditaţii gratuite elevilor care se pregătesc pentru Bacalaureat. Cursurile se vor desfășura în sistem online, în fiecare zi de sâmbătă.

5) Cel mai longeviv musical de pe Broadway ajunge în premieră la Opera Naţională Bucureşti. „Fantoma de la Operă”, de Andrew Lloyd Webber, va avea primele reprezentaţii începând de pe 31 martie.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 martie 2023. România este vicecampioană europeană la șah pentru seniori