Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 noiembrie 2022. Pădurile din Caraş-Severin se pot mândri cu o atracţie turistică spectaculoasă

Observator de bine, 16 noiembrie 2022, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 16.11.2022, 18:52

Ioana Scărlătescu
Ioana Scărlătescu

Observator de bine, știrile zilei de 16 noiembrie

1) Veşti bune pentru 1,3 milioane de români. De la 1 ianuarie ar putea intra în vigoare noua variantă a salariului minim: 3.000 de lei, din care 200 de lei să fie scutiţi de impozit.

2) Punctul feroviar de frontieră Câmpulung - Tisa, de la granița cu Ucraina, a fost redeschis după 15 ani. Ultimul tren dintre Ucraina și România a circulat pe această rută în 2007.

3) S-au împlinit 440 de ani de la tipărirea Paliei de la Orăştie, prima traducere românească a cărţilor din Vechiul Testament. Oameni de-ai locului, dar şi din alte colţuri ale ţării au luat parte la un moment aniversar dedicat evenimentului.

4) Pădurile din Caraş-Severin se pot mândri cu o atracţie turistică spectaculoasă, de care puţină lume ştie. Aici a crescut un exemplar de sequoia, originar din SUA, care măsoară nu mai puţin de 45 de metri înălţime.

5) În Oradea a fost montat primul automat de flori. Soluţia vine în întâmpinarea persoanelor care voiau să le facă celor dragi o surpriză la ore târzii, iar magazinele erau închise.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 noiembrie 2022. Pădurile din Caraş-Severin se pot mândri cu o atracţie turistică spectaculoasă