Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 16 noiembrie 2023. Celebrul târg de Crăciun din Sibiu se va deschide vineri, 17 noiembrie

Observator de bine, 16 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 16.11.2023, 10:16

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 16 noiembrie 2023

1) Celebrul târg de Crăciun din Sibiu se va deschide mâine. Pentru prima dată, spaţiul expoziţional va fi extins până în curtea Palatului Brukenthal.

2) Cea mai bună pizzerie independentă din Marea Britanie aparţine unui român. Localul condus de Sergiu Teacu a primit distincţia pentru al doilea an la rând.

3) Premieră medicală la Spitalul de Pediatrie din Iaşi. Aici a fost înfiinţată prima secţie din ţară destinată copiilor care suferă de tulburări din spectrul autist.

4) Braşovul a fost plasat de turiştii străini pe locul 4 în Europa la capitolul "plimbări în natură". Oraşul de sub Tâmpa a depăşit în clasament staţiuni celebre din Austria şi Franţa.

5) Muzeul Naţional de Istorie va beneficia de reabilitări masive, de peste 100 de milioane de euro. Instituţia deţine numeroase exponate unice atât în Europa, cât şi în lume.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 noiembrie 2023. Celebrul târg de Crăciun din Sibiu se va deschide vineri, 17 noiembrie