Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 16 octombrie 2024. Zi formidabilă pentru fotbalul românesc. Naţionala mare a câştigat cu 2-1 în Lituania

Observator de bine, 16 octombrie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 16.10.2024 , 15:23

Observator de bine, știrile zilei de 16 octombrie 2024

1) Zi formidabilă pentru fotbalul românesc. Naţionala mare a câştigat cu 2-1 în Lituania şi are maximum de puncte în grupa de Nations League, în timp ce tineretul a obţinut calificarea la EURO.

2) Viitorul e aici. Giganţii din industria auto s-au reunit la Salonul de la Paris pentru a prezenta cele mai noi inovaţii tehnologice. Chinezii se laudă cu un SUV care poate merge şi pe apă.

Vezi și

3) Frumuseţe în toate formele. Modelele Victoria's Secret s-au reîntors pe podium pentru prezentarea de modă a companiei de lenjerie intimă după o pauză de șase ani.

4) O companie americană are în plan să lanseze prima staţie spaţială comercială din lume. Haven-1 va fi plasată pe orbita joasă a Pământul peste 2 ani.

5) Apple lansează noul iPad mini. Acesta va veni echipat cu un procesor mai rapid, acelaşi cip folosit şi în iPhone 15 Pro de anul trecut şi va avea funcţii AI.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu.

Întrebarea zilei
Obişnuiţi să păstraţi bancnote vechi în speranţa că vă veţi îmbogăţi în viitor?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 16 octombrie 2024. Zi formidabilă pentru fotbalul românesc. Naţionala mare a câştigat cu 2-1 în Lituania