Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 aprilie 2023. Fostul luptător MMA Ghiţă Ignat a devenit înger păzitor pentru zeci de copii din Ucraina

Observator de bine, 17 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.04.2023, 14:33

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 aprilie 2023

1) Fostul luptător MMA Ghiţă Ignat a devenit înger păzitor pentru zeci de copii din Ucraina. Acesta a salvat 75 de orfani din ţara vecină şi i-a adus cu tot cu îngrijitori la un centru din Suceava.

2) Sonda spaţială europeană Juice a decolat cu succes către Jupiter. Principala ei misiune este să cerceteze planetele din sistemul nostru solar şi să caute medii favorabile vieţii.

3) În pragul sărbătorilor pascale, medicii din Cluj au salvat un băieţel de 4 ani printr-o operaţie complexă. Copilului i-a fost transplantat un rinichi de la tatăl său, iar acum se poate bucura de o viaţă normală.

4) Arnold Schwarzenegger şi-a impresionat vecinii, după ce s-a apucat să repare o stradă din cartier. Celebrul actor spune că n-a mai vrut să vadă cum lumea îşi strică maşinile şi bicicletele în gropi, aşa că a făcut treaba autorităţilor.

5) Un muncitor din Germania a ajutat un bărbat de 90 de ani să-şi recupereze lingourile de aur, în timp ce îi renova locuinţa. Proprietarul ascunsese "comoara" în canalul de ventilaţie al bucătăriei şi uitase de ea.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 aprilie 2023. Fostul luptător MMA Ghiţă Ignat a devenit înger păzitor pentru zeci de copii din Ucraina