Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 august. Poveste cu final fericit pentru doi fraţi despărţiţi după divorţul părinţilor

Observator de bine, 17 august 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.08.2022, 23:09

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 17 august

1) Salariul mediu net din România va creşte în acest an cu peste 11%. Experţii prognozaseră pentru 2022 cifre mai mici, însă acum spun că perspectivele economice s-au îmbunătăţit.

2) Vești bune pentru românii fără asigurare medicală. Aceştia se vor putea înscrie pe listele medicilor de familie, pentru a beneficia de servicii de bază şi de prevenţie.

3) Şase elevi din Bucureşti au reuşit să creeze al doilea satelit românesc. Tinerii vor merge anul viitor în Scoţia, pentru a pregăti lansarea într-o misiune spaţială.

4) Poveste cu final fericit pentru doi fraţi din Târgu-Jiu, care au fost despărţiţi după divorţul părinţilor. Trei decenii mai târziu, aceştia s-au reîntâlnit în Gorj, după ce poliţiştii au făcut anchetă pentru a-i aduce din nou împreună.

5) Eveniment emoţionant la un parc natural din Marea Britanie. Naşterea unui pui de panda roşu, specie aflată pe cale de dispariţie, a fost sărbătorită ca un simbol al speranţei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 august. Poveste cu final fericit pentru doi fraţi despărţiţi după divorţul părinţilor