Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 februarie 2023. Constructorul auto german Mercedes a început construirea fabricii de 130 de milioane de euro de la Sebeş

Observator de bine, 17 februarie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 17.02.2023, 14:42

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 februarie 2023

1) Salvatorii români trimiși în Turcia s-au întors cu bine acasă. Timp de două săptămâni, 55 de medici şi pompieri au salvat numeroase persoane de sub dărâmături.

2) Constructorul auto german Mercedes a început construirea fabricii de 130 de milioane de euro de la Sebeş. După ce va fi gata, aici vor fi produse cutii de viteze pentru maşinile electrice.

3) Se anunţă un weekend vibrant la Timişoara! Oraşul desemnat Capitala europeană a Culturii a pregătit 130 de evenimente pentru a atrage turişti din toate colţurile lumii.

4) De ziua lui, Michael Jordan a făcut cea mai mare donaţie din istoria fundaţiei caritabile Make a Wish: 10 milioane de dolari. Banii vor fi folosiţi pentru a îndeplini dorinţele a sute de copii care luptă cu boli grave.

5) Imagini rare cu epava Titanicului, filmate în 1986, au fost date publicităţii. Data difuzării nu este una întâmplătoare: recent s-au împlinit 25 de ani de la lansarea celebrului film regizat de James Cameron.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 februarie 2023. Constructorul auto german Mercedes a început construirea fabricii de 130 de milioane de euro de la Sebeş