Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 17 iulie 2024. Turiştii care vin pe litoral pot cumpăra loţiuni SPF de la tonomate

Observator de bine, 17 iulie, prezentat de Ioana Scărlătescu.

de Ioana Scărlătescu

la 17.07.2024 , 15:04

Observator de bine, știrile zilei de 17 iulie 2024

1) Echipa masculină sub 19 ani a României a cucerit medaliile de aur la campionatul european de tenis de masă. La feminin, reprezentantele noastre au reuşit să se întoarcă acasă cu medaliile de argint.

2) Un nou produs românesc este recunoscut şi protejat în Uniunea Europeană. Executivul comunitar a aprobat înscrierea "sardeluţei marinate" în registrul Specialităţilor Tradiţionale Garantate.

Vezi și

3) Golul lui Nicuşor Stanciu din meciul cu Ucraina a fost votat printre cele mai frumoase de la EURO 2024. Experţii în fotbal l-au clasat pe locul 4 în top.

4) Românii din diaspora au trimis acasă anul trecut 6,5 miliarde de euro, un nou record. Faţă de acum 10 ani, suma este de peste două ori mai mare.

5) Turiştii care vin pe litoral pot cumpăra loţiuni SPF de la tonomate. Noile automate au fost instalate pe plajă, iar plăţile se pot face cu cardul.

Ioana Scărlătescu Like

Jumătate din viața mea de până acum am petrecut-o în televiziune. La prima încheiere de contract am fost însoțită de mama, care a fost nevoită să semneze în locul meu. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 iulie 2024. Turiştii care vin pe litoral pot cumpăra loţiuni SPF de la tonomate