Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Observator de bine, 17 iunie 2024. Doi tineri români au devenit cei mai buni din lume la dans sportiv, categoria sub 21 de ani

Observator de bine, 17 iunie, prezentat de Oana Ormenişan.

de Oana Ormenişan

la 17.06.2024 , 17:23

Observator de bine, știrile zilei de 17 iunie 2024

1) Doi tineri români au devenit cei mai buni din lume la dans sportiv, categoria sub 21 de ani. Povestea lor a început ca un hobby, iar acum au obţinut cea mai mare performanţă a României.

2) Un copil de 14 ani din Sibiu ne dă o lecţie rară de prietenie şi curaj. Deşi avea mâna ruptă, băiatul a sărit într-un lac pentru a-şi salva cel mai bun prieten de la înec.

Vezi și

3) Cea mai mare paradă moto din lume a fost organizată în acest weekend în Argeş. Printre participanţi s-a aflat şi un bărbat de 85 de ani, care de 6 decenii străbate toată Europa pe două roţi.

4) Succes uriaş în acest an pentru "Transilvania International Film Festival". Un număr record de persoane au venit la gala de deschidere, unde a fost proiectat noul film al regizorului Luc Besson.

5) Kate Middleton a avut prima apariţie publica de la anunţul că suferă de cancer. Ducesa a luat parte la parada de Ziua Regelui şi a transmis că face progrese în lupta cu boala.

Oana Ormenişan Like

Sunt o persoană ambițioasă și pasionată de munca mea. Am știut de mic copil că o să lucrez în televiziune, până când, după 8 ani petrecuți în Marea Britanie, acest domeniu m-a “chemat” spre el.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 iunie 2024. Doi tineri români au devenit cei mai buni din lume la dans sportiv, categoria sub 21 de ani