Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 mai 2023. Comisia Europeană cere Consiliului să permită aderarea României și Bulgariei în Spațiul Schengen

Observator de bine, 17 mai 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 17.05.2023, 15:54

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 mai 2023

1) John Malkovich ajunge la Timişoara în luna iulie şi va urca pe scena Teatrului Naţional. Celebrul actor american, dublu nominalizat la Oscar, va juca în spectacolul "Comedia infernală".

2) David Popovici, cel mai bun înotător al lumii în 2022, a intrat în febra examenului de Bacalaureat. Sportivul a susţinut proba la Istorie, în cadrul unei sesiuni speciale, rezervată elevilor premiați la olimpiadele internaționale. 

3) Un pompier din Suceava a devenit la aproape 40 de ani campion naţional la culturism. Salvatorul are în palmares două cupe şi vrea la anul să cucerească şi Mondialul.

4) Comisia Europeană cere Consiliului să permită aderarea României și Bulgariei în Spațiul Schengen. Oficialii de la Bruxelles se vor reuni să dezbată din nou subiectul la începutul lunii iunie.

5) O echipă de jurnalişti americani a salvat un câine de sub dărâmăturile unei case din Texas. Patrupedul rămăsese blocat după ce locuinţa a fost lovită de o tornadă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 mai 2023. Comisia Europeană cere Consiliului să permită aderarea României și Bulgariei în Spațiul Schengen