Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 martie 2023. Românii sunt tot mai aproape de a călători liber în Statele Unite

Observator de bine, 17 martie 2023, prezentat de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 17.03.2023, 15:00

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 martie 2023

1) Românii sunt tot mai aproape de a călători liber în Statele Unite. Doi senatori americani au depus o lege prin care ţara noastră să fie inclusă în programul Visa Waiver.

2) Intervenţie în premieră pentru România la Spitalul de Urgenţă din Bihor. Un pacient de 45 de ani, care avea o tumoare pe trahee, a fost salvat de medici printr-o operaţie minim-invazivă şi fără a fi nevoie de anestezie generală.

3) Tinerii care vor să descopere lumea pot face asta cu ajutorul Comisiei Europene. Instituţia a anunţat că le oferă 35.000 de permise gratuite de călătorie cu trenul.

4) Cel mai mare DJ din lume şi-a anunţat prezenţa la UNTOLD. Martin Garrix va urca pe scenă alături de David Guetta şi Armin van Buuren.

5) Timişoara a ajuns în topul locurilor din lume care merită vizitate în acest an. Oraşul de pe Bega apare într-un clasament realizat de publicaţia Time Magazine pentru anul 2023.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 martie 2023. Românii sunt tot mai aproape de a călători liber în Statele Unite