Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 noiembrie 2021. Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în România

Observator de bine, 17 noiembrie 2021, prezentat de Greta Gavrilă.

de Greta Gavrilă

la 17.11.2021, 18:34

Greta Gavrilă
Greta Gavrilă

Observator de bine, știrile zilei de 17 noiembrie

1) Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson se află în aceste zile în România pentru a filma o producţie de Hollywood. Cei doi s-au cazat la Bâlea Lac şi s-au declarat uimiţi de peisajele din zonă.

2) Un englez vrea să străbată Marea Britanie de la un capăt la altul în cea mai mică maşină din lume. Bărbatul speră ca astfel să strângă cât mai multe fonduri pentru copiii săraci.

3) O femeie din Argentina s-a vindecat de HIV fără a primi vreun tratament din partea medicilor. Este al doilea caz din istorie în care sistemul imunitar al unui pacient reuşeşte să elimine complet virusul din organism.

4) Scene spectaculoase pe Insula Crăciunului, care a fost invadată de peste 50 de milioane de crabi. Localnicii au construit poduri speciale pentru ca procesul de migraţie anual să se desfăşoare fără probleme.

5) După modelul serialului "Friends", urmează marea reuniune a actorilor din "Harry Potter". Regizorul a anunţat că show-ul va fi disponibil la începutul anului viitor, pe HBO.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 noiembrie 2021. Celebrii actori Willem Dafoe şi Emily Watson filmează în România