Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 noiembrie 2023. Preşedintele Austriei, sprijin neaşteptat pentru România în vederea aderării la spaţiul Schengen

Observator de bine, 17 noiembrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.11.2023, 10:45

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 noiembrie 2023

1) Sprijin neaşteptat pentru România în vederea aderării la spaţiul Schengen. Preşedintele Austriei şi-a contrazis propriul guvern şi a transmis că tara noastră merită să primească un vot pozitiv.

2) Performanţele lui David Popovici au devenit operă de artă. Pe un bloc din Bucureşti, mai mulţi artişti au realizat cel mai mare desen mural cu fostul campion mondial.

3) Numărul românilor care vor primi carduri pentru alimente creşte din 2024. Plafonul a fost ridicat de la 1.700 de lei la 2.000 de lei.

4) Studenţii din Galaţi au reuşit să transforme o bucată de fier într-o maşină electrică. Vehiculul poate atinge 40 de kilometri pe oră şi va fi prezentat la un concurs de invenţii din ţară.

5) Târgul de Crăciun de la Craiova se laudă cu prima roată panoramică hi-tech din România. Construcţia are 40 de metri înălţime, iar în centru ei se află un ecran pe care vor rula vizualuri grafice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 noiembrie 2023. Preşedintele Austriei, sprijin neaşteptat pentru România în vederea aderării la spaţiul Schengen