Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 octombrie 2022. Celebra Fabrică de Zahăr de la Luduş a fost salvată de fermieri

Observator de bine, 17 octombrie 2022, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.10.2022, 16:31

Oana Ormenişan
Oana Ormenişan

Observator de bine, știrile zilei de 17 octombrie

1) România a reuşit să atingă un nivel de umplere a depozitelor de gaze de peste 90%. Ţinta impusă de Uniunea Europeană era de 80%, în contextul în care se anunţă o iarnă complicată.

2) Celebra Fabrică de Zahăr de la Luduş a fost salvată de fermieri, la un an de la închidere. Vestea a fost primită cu bucurie de cei peste 150 de angajaţi, care îşi vor relua activitatea.

3) Un copil de 2 ani a fost salvat în ultima clipă de un poliţist local din Ialomiţa. O cameră de supraveghere a surprins momentul în care micuţul este scos de agent dintr-o fântână arteziană în care căzuse.

4) Anamaria Rus a devenit vicecampioană mondială la sambo, categoria sub 65 de kilograme. Românca a fost la un pas de medalia de aur, după o finală dramatică, în care a fost învinsă de o sportivă din Rusia.

5) O adevărată comoară istorică a fost descoperită de arheologi sub o clădire din Siria. Mozaicul roman este vechi de 1.600 de ani şi include scene din Războiul Troian.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi vaccinat sau urmează să vă vaccinaţi împotriva rujeolei?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 octombrie 2022. Celebra Fabrică de Zahăr de la Luduş a fost salvată de fermieri