Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 17 octombrie 2023. Kate Middleton a purtat haine făcute în România

Observator de bine, 17 octombrie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 17.10.2023, 15:59

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 17 octombrie 2023

1) România a depășit Ungaria în privința Produsul Intern Brut pe cap de locuitor. Datele în privinţa celui mai cunoscut indicator de dezvoltare au fost confirmate şi de Eurostat

2) Kate Middleton a purtat haine făcute în România. Prințesa de Wales a luat parte la un eveniment organizat de o universitate, unde a apărut într-o rochie creată la o fabrică din Piatra Neamţ.

3) Pe lângă cele 14 produse de bază, plafonarea ar putea fi extinsă la mai multe alimente. Astfel, cozonacul carnea de porc sau murăturile ar putea avea preţuri mai mici în următoarele trei luni.

4) România a umplut deja în proporţie de 100% depozitele de gaze pentru la iarnă. Autorităţile au anunţat că, dacă va fi nevoie, ţara noastră ar putea ajuta şi statele din jur cu resurse.

5) Doi români au ajuns eroi în Spania, după ce au salvat viața unui localnic atacat de mai multe persoane. Aceştia i-au acordat primul ajutor şi l-au îngrijit până când a sosit ambulanţa la faţa locului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 17 octombrie 2023. Kate Middleton a purtat haine făcute în România