Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 aprilie 2023. Cancerul de piele, considerat cel mai fatal, ar putea avea un tratament în curând

Observator de bine, 18 aprilie 2023, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.04.2023, 13:59

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 aprilie 2023

1) Curaj fără margini pentru trei poliţişti din Capitală. Agenţii s-au aruncat în Lacul Morii după o femeie care a vrut să îşi ia viaţa şi au reuşit să o aducă în siguranţă la mal.

2) Cancerul de piele, considerat cel mai fatal, ar putea avea un tratament în curând. Un vaccin experimental a redus cu aproape 50% riscul de deces sau recidivă în cazul persoanelor bolnave.

3) Experiență de neuitat pentru turiștii care au petrecut Paștele la Sovata. Atracţia principală a fost Mocăniţa, care i-a plimbat pe un traseu de 14 kilometri, pe colinele Transilvaniei.

4) Un spital din Spania a realizat un transplant pulmonar folosind o tehnică revoluţionară. Medicii au fost asistaţi de un robot cu patru braţe, i-a ajutat să facă intervenţia mai sigură şi mai puţin dureroasă pentru pacient.

5) O fostă gimnastă de performanţă a devenit mamă pentru 150 de copii din Rădăuţi, care provin din familii cu probleme sau au fost abandonaţi. Maica Ecaterina are grijă de ei la mănăstire şi i-a ajutat pe mulţi să îşi găsească drumul în viaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 aprilie 2023. Cancerul de piele, considerat cel mai fatal, ar putea avea un tratament în curând