Antena Meniu Search
x

Video Observator de bine, 18 aprilie 2024. Restaurantele, barurile și cantinele din România sunt obligate să le ofere gratis apă potabilă clienţilor care cer

Observator de bine, 18 aprilie, prezentat de Oana Ormenişan.

Oana Ormenişan
de Oana Ormenişan

la 18.04.2024, 17:28

Vezi și

Observator de bine, știrile zilei de 18 aprilie 2024

1) Restaurantele, barurile și cantinele din România sunt obligate să le ofere gratis apă potabilă clienţilor care cer. Legea a fost promulgată de preşedinte.

2) Un poliţist din Timiş a fost omul potrivit, la momentul potrivit. Omul legii a fost filmat în timp ce resuscitează un bărbat, căruia i s-a făcut rău din senin.

3) Au început înscrierile pentru tinerii care vor să călătorească gratis cu trenul în Uniunea Europeană. În ultimii 6 ani, peste 11.000 de români au avut parte de astfel de experienţe.

4) O americancă stabilită în Cluj demontează cele mai comune critici despre România. Tânăra explică într-un clip viral pe TikTok de ce ţara noastră este printre cele mai sigure din Europa.

5) Simona Halep ar putea reprezenta România la Jocurile Olimpice din Franţa. Preşedintele Compitetului Olimpic Român spune că sportiva are şanse mari să primească un wild card.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Observator de bine » Observator de bine, 18 aprilie 2024. Restaurantele, barurile și cantinele din România sunt obligate să le ofere gratis apă potabilă clienţilor care cer